Name of the next song. Anderson dance och Aarhus teater.

Möt Kulturrådet

Här presenteras arrangemang där Kulturrådet medverkar de närmaste månaderna.

26 september, Stockholm

Tid: 15.00-17.00
Plats: ABF-huset, Sveavägen 41

Öppet hus: Funderar du på att söka kulturstöd eller utvecklingsstöd? Kom och ställ din fråga direkt till en handläggare och få individuell rådgivning! Tillsammans med Kulturförvaltningarna i Stockholms stad och Stockholms läns landsting, ordnar vi öppet hus två gånger under hösten, med första mötet onsdag 26/9 i ABF-huset på Sveavägen.

Läs mer om det här:
http://bit.ly/2C0Ztdj
http://bit.ly/2PQWZB7 


27-30 september 2018, Göteborg

Bok och Bibliotek 2018
Vi är på plats med monter och arrangerar fyra storseminarier och ett seminarium med årets ALMA-pristagare, Jacqueline Woodson. Vårt monternummer är C02:01.

Mer information om programmet kommer när Bok och Bibliotek närmar sig - vi uppdaterar här på webben med mer information.

Läs mer om programmet på Bokmässan 2018 här


16 oktober, Stockholm 

Inkluderande ledarskap i praktiken #hbtq – framgångsfaktorer och fallgropar
Vi arrangerar en konferens tillsammans med regeringens andra hbtq-strategiska myndigheter: Diskrimineringsombudsmannen, Folkhälsomyndigheten, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor och Socialstyrelsen. Målet är att ge dig som ledare och strateg, tips, inspiration och kunskap för att utveckla din verksamhet. Nätverket Stolt scenkonst berättar om Queer scenkonst och Region Västerbotten presenterar resultaten av sitt treåriga projekt Hbtq och normkritisk kompetens.

Här hittar du fullständigt program och inbjudan.


23 oktober, Luleå

Tid: 15.15 – 15.45
Plats: Ebeneser, Luleå

Formstark Norrbotten - Hur design, konsthantverk och slöjd kan skapa mervärde i besöksnäringen.
Vilka stöd finns det att söka för att utveckla design och formprojekt? Anna Livén West, handläggare för bidrag på Kulturrådet och Monica Leijon, näringslivsstrateg på Regional utveckling, Region Norrbotten, kommer att dela med sig av de stöd som finns att söka.

Information och program

Inbjudan till Formstark Norrbotten

 


 
27 november, Stockholm

Tid: 15.00-17.00
Plats: Skarpnäcks Allé 25

Öppet hus: Funderar du på att söka kulturstöd eller utvecklingsstöd? Kom och ställ din fråga direkt till en handläggare och få individuell rådgivning! Tillsammans med Kulturförvaltningarna i Stockholms stad och Stockholms läns landsting, ordnar vi öppet i Skarpnäck.

Läs mer om det här:
http://bit.ly/2C0Ztdj
http://bit.ly/2PQWZB7

 

Header logo